Olika företag inom mögelsanering

Okategoriserade


Det finns ett flertal olika företag i Sverige som utför mögelsanering. Ett mycket bra tips är att gå in på
www.offerta.se där man beskriver sitt ärende och sedan får ett flertal olika förslag och offerter från diverse företag som kan tänka sig att åta sig uppdraget. Detta är bra eftersom att man som konsument då har möjlighet att jämföra priser och se recensioner från andra kunder som använt sig av företagen.

Anticimex är ett av de absolut största företagen när det gäller all typ av sanering, de finns tillgängliga i hela landet. Det finns dock även mängder med mindre företag som är precis lika duktiga och skapar ett precis lika bra resultat. Det viktiga är att du som kund känner dig trygg. I Stockholm är Avfuktningsteknik (www.avfuktningsteknik.se) och MBAB (www.mbab-teknik.se) kanske några utav de mest kända och välanvända företagen.


Oavsett vilket saneringsföretag du väljer måste du vara förberedd på att mögelsaneringen kan bli en mycket kostsam historia. Bara en besiktning kan gå på flera tusen kronor och bör utföras direkt vid minsta misstanke om mögel. Efter detta tillkommer kostnader för själva saneringsarbetet samt material så som saneringsvätskor, fotokatalysatorer, luftrenare, luftavfuktare och eventuellt mögelsaneringsapparater. Gör noggranna prisjämförelser, innan du gör ditt val!

lakshmi-lite